Mengen Cumhuriyet İlkokulu

Telefon : 0(374) 356 10 42
Belgegeçer :
WEB https://mengencumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TÜRKBEYLİ MAH. CUMHURİYET CAD. BOLU MENGEN CUMHURIYET İLKOKULU BLOK NO 7 MENGEN / BOLU
VİZYON : Var olan sevgi,saygı,hoşgörü düşüncelerini,eğitim-öğretim süreci içinde,Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ulusal değerlerle bütünleşmiş,tutarlılık ve kararlılıkla çalışmayı hedeflemiş,araştırıcı,üreteci,çağın sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verebilecek,öğrenmeyi ilke edinen insanı,hayata ve bir üst kuruma hazırlamak istiyoruz.
MİSYON : Geleceğin bilgi toplumuna yönelik nitelikli,becerikli ve donanımlı,kendine güvenen,kişilikli insanı eğitim-öğretim süreçleri içerisinde yetiştirmek hedefimiz,işbirliği yaparak çalışmak görevimizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.55-15.00
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Her saat başı ve yarım saatlerde ile araç vardır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde İle 60 km